perjantai 7. joulukuuta 2012

naamakuvat + painot


No niin, Jenna on tänne laitellu näitä kuvia, ku ite ei vaan oo ehtiny ihan joka paikkaan hönkäistä, mutta laittelempa nyt pikkuisen tekstiä tännekki.
Tosiaanki Tinnin lämmöt laski keskiviikkona 36.6, tällä kertaa ihan varmasti. Eka kerta saattoi kyllä olla virhe tulos ku aamusella pimeässä kiireessä mittasin.
Keskiviikkona kun tulin töistä kotiin, niin Tinni makoili laatikossa sen näköisenä, että piti penskoilta kysyä kauanko se on sellainen ollu. Kuulemma koko päivän, puolilta päivin oli pissillä käyny.
No se oli niin nuutuneen näköinen että pitihän mulla Tiinalle varalta viestiä laittaa että jos sattuu että tulee ongelmaa niin tulossa ollaan.
No se loppupäivä meni siihen tyyliin että käytettiin Tinniä ulkona ja muun ajan se nukku, ruoka ei enää maistunu. Illalla ku katottiin elokuvaa, se makoili meiän vieressä.
Ja kun nukkumaan meno aika tuli, niin otin sen meiän kammariin omaan petiin, heräilin pari kertaa yöllä kun se vaihto paikkaa ja huokaili. Sitte kahen aikaan heräsin siihen ku se istu sängyn vierellä ja katto minua ja oli menossa ulos. Huomasin että sillä alkoi olla jo aika valmiin oloinen tilanne. Käytin sen ulkona ja se pikaiseen teki niin pissat kuin kakat ja sitte mentiin laatikkoon kököttämään. Ja niinhän se eka pentu sitte syntyi noin puoli tuntia siitä. Ensimmäistä punnersi jonkin aikaa ja meinas jo huolettaa, mutta odottavan aika on aina pitkä. Kuitenki se pikku tyttönen sieltä tuli ihan omin avuin maailmaan ja sen jälkeen Tinni oliki sen näköinen että voit häipyä tästä laatikosta, minä kyllä hoitelen nämä hommat.
Niinpä sitte istahdin Jennan sängylle läppärin kanssa ja istuskelin päivittämässä samalla facebookkiin keskellä yötä ja seurailin tilanteen etenemistä.
Hassua kyllä, Tinnin kasvattaja Anne oli myös hereillä, jokin etiäinen oli herättäny vissiin seuraamaan kasvattinsa synnytystä (;
Siinäpä se aika nopeasti sitte vierähti, puoli viiden kieppeillä syntyi viimeinen penska ja sen jälkeen sammu multa lamppu, kunnes seitsemän aikaan piti nousta käyttämään Iita ulkona ja antaa sille aamupalaa.
Tinniä ei saanu ulos ennen ku puolenpäivän jälkeen ja sittenki väkisin viemällä. Pikaiset pisut ja niin se palasi hoitamaan pieniään. Ja hyvin on sielläki laatikossa asiat. Tällä hetkellä tämä on vielä suhteellisen helppoa, mutta arvelisin että joulun aikaan täällä on melkoinen melske, ku parsonin ja aussikan pennut leikkii olkkarin lattialla... Että tämmöistäpä tänne kuuluu. Alla siis kuvat eilen otetuista pikkuisista vuorokauden vanhoina. Seuraavat kuvat viimeistään kun ikää pikkuisilla 1 viikko.

1. Tyttö 224g

2. Poika 224g

3. Poika236g

4. Tyttö 216g

5. Poika 254g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti