sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Tinnillä vuorokausia 58

Toisesta astutuksesta. Maha on mammalla valtava!!!
Tässä nyt on jännitetty, milloinkas se hoksaa alkaa purkaantua, ku perjantai aamuna olin mittaavinani, että lämmöt on laskenu 36.6. Mutta ihan en nyt sitte oo varma mittasinko kiireessä oikeen. No Jenna kuiteski illalla mittasi 37.1 ja mitää ei kyllä vieläkää oo tapahtunu. Sen jälkeen on lämpö pysyny tasaisesti 37.8 asteessa. Tinttara kyllä voi hyvin, syö edelleen, nukkuu kylläki paljon, mutta hyvinvoivan oloinen on ja mahassa tuntuu että näkyy liikettä, jotes vielä en oo kauhiasti hättäilly.
Täytynee kuitenki kattoa, josko alkuviikosta käytäis tarkistuttaan onko siellä mitää estettä, jonka vuoksi synnytys ei nyt käynnisty vai oliko sitte vaan jokin väärä hälytys. Yleensä en kyllä Tinniltä oo ees ehtiny lämmön laskuja huomata.
Mutta jännitys tiivistyy pikkuhiljaa. Onneks ens viikolla on useampi päivä vapaata, ku on se itsenäisyyspäivä ja mulla on sitte perjantaiki vapaa.
Ja kotona on onneksi melkeimpä koko ajan joku, ettei sitä tarvi paljon yksin jättää, kuten ei myöskää tuota toista pentulaa.
Alla on eilen illalla otettu kuva röllömahasta. Arvioita saa esittää, montako pikkuparsonia sieltä tulee (:
Häntä heiluu edelleen entiseen malliin (;

Kisuli käy aina välillä hoitamassa

Odottavan aika on pitkä (;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti