tiistai 22. tammikuuta 2013

Pieni videon pätkä ja muutaki

Sen verran on ollu kiireitä viimeiset kaks viikkoa, että on pitäny delegoida Jenna huolehtimaan tästä blogista jonki aikaa. Laittelemaan kuvia ja muutamia väliaika tietoja tapahtumista.
Nyt alkaa pikkuhiljaa huusholli olla rauhallisempi, vaikka puolet pennuista on jäljellä. Täällä siis ärrää tällä hetkellä vielä kaksi aussikan pentua ja kaikki 5 parsoni lapsukaista ja vauhti on sen mukaista :)

Ja kun loppu viikosta alkaa ensimmäisiä pikku parsoneitaki lähtiä maailmalle, niin eläinlääkärin tarkastus on sitte järjestetty torstai illalle. Valitettavasti pentutestiä ei ehditty näille järjestää, syystä että viime viikonloppu oli melkoista aussikka pentujen luovutusta. Mutta eiköhän näistä näe vähemmänki koiria seurannu, että liikettä ja luonnetta löytyy :)

Sen verran on jääny tuolta aikaisemmista päivityksistä mainitsematta, että siinä samalla ku laitettiin sirut näillekki pikku pennuille, niin Tiina lääkäri huomasi, että yhdellä pojista on ihan selkeä yläpurenta. Siitä syystä sitte nämä poikien varaus kuviot meni vähän uusiksi. Sinällään asia oli helpohko järjestää kun yksi pojista oli vielä vapaana. Tälläkin hetkellä pojista yksi on vapaa, näillä näkymin se on edelleen poika nro 3, alustavasti poika nro 2, jolla purenta vika on, niin on varattu.

Ruoka hommelit kakaroilta sujuu jo ihan hyvin, kolmesti päivässä aterioidaan "hiiren" annos :)
Näillä tämä syömis homma on hieman toisenlaista kuin aussikoilla. 5 pentua syö saman verran kuin yks 8 viikkoinen aussien pentu :)

Vaan pitemmittä jorinoitta tälle iltaa alle vielä pieni videon pätkä piipertäjistä, torstaina sitte yritämmä laittaa eläinlääkärin terveiset, ellei meni kovin myöhäiseen ilta.Ja loppuun vielä kuva söpöläisestä joka tällä hetkellä vielä vapaana. Virallinen nimi on Ghosteye's Tiny Mickey. Pennuthan saivat rekisteripaperit jo tällä viikolla, nimet tulivat ankkalinnalaisten mukaan.

Lisäksi painot ennen iltaruokaa:
Mickey 1,9kg  (poika 3)
Donald 1,8kg  (poika 2)
Goofy 1,8kg  (poika 1)
Minnie 1,4kg  (tyttö 2)
Daisy 1,5kg  (tyttö 1)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti